Ervaringen met de sessies

NICOLE OVER HAAR REBALANCING SESSIES

“Toen ik last had van burn-outklachten heb ik meerdere hulpbronnen ingeschakeld. Ik was emotioneel instabiel en voelde me niet veilig in mijn lijf. Daarnaast had ik veel last van verkrampingen in mijn lichaam. Via een coach kwam ik in contact met het begrip Rebalancing en kwam na wat zoeken terecht bij Sebastiaan.
Wat ik prettig vond was dat we via Skype eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek konden voeren. Sebastiaan kon toen meteen een duidelijker beeld schetsen van het verloop van een sessie.
De sessies verliepen direct heel vloeiend en ik voelde me (ondanks de zenuwen vooraf) direct vertrouwd, veilig en op mijn gemak. Dat komt mede door de rust die Sebastiaan uitstraalt (zowel verbaal als non-verbaal). We zaten op een lijn.
Al met al raad ik rebalancing bij Sebastiaan aan, omdat hij betrokken, geduldig en rustig is. Het effect van de behandelingen is groot; ik voel me veel stabieler en meer gegrond. Dit vertaalt zich door naar alle facetten van mijn leven, dus ik heb er heel veel baat bij!”

ANNEMARIE OVER HAAR VOICE DIALOGUE SESSIE

“In alle rust kwam de sessie op gang, ik had geen idee waar het naartoe zou gaan. Sebastiaan stelde me vragen waardoor het gesprek vanzelf vorm kreeg. Hierdoor voelde ik me rustig en op m’n gemak. Voice Dialogue is een hele eenvoudige en overzichtelijke techniek om een breed en helder beeld te krijgen van jezelf.”

LOTTE OVER HAAR REBALANCING SESSIES:

“Wat een prachtige werkwijze om in het lichaam te komen en hiermee te communiceren! Ik voel na een aantal sessies een bijzondere vooruitgang en verschuiving in het bewustzijn t.o.v. mijn lichaam. Tijdens lastige of spannende situaties ben ik veel gebalanceerder en rustiger en gedurende verschillende momenten op de dag kan ik echt even contact maken met mijn lichaam en ziel. Ik voel me gelukkiger en heb het idee dat ik natuurlijker mee kan bewegen met het leven. Verder is Sebastiaan een geweldige rebalancer. Hij is oprecht, rustig, warm, betrokken en erg prettig in zijn communicatie. Hij stelt de juiste vragen en hanteert een fijn tempo tijdens de sessie.”

DANIËLLE OVER HAAR REBALANCING SESSIES:

“Toen ik de eerste keer naar Sebastiaan ging voor een Rebalancing sessie had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ook al had ik er van te voren wel over gelezen, ik had geen idee wat dit met mij zou gaan doen.

We begonnen met een zelfonderzoek, rechtop zitten met de ogen dicht en de voeten op de grond. Sebastiaan stelde vervolgens rustig wat vragen. Ik merkte dat ik daardoor rustig en ontspannen werd. Vervolgens gingen we door op de massagetafel. Door de rustige massages van Sebastiaan en de juiste vragen, merkte ik pas wat het met me deed. Ik ging luisteren naar mijn lichaam en er kwamen emoties los. Door het contact met mijn lichaam lijk ik krachtiger te worden. Vooral mijn heupen en benen werden steeds meer ontspannen. Echt heel fijn!

Alles kan in je eigen tempo. Ook dit ervaar ik als zeer prettig.

Na een sessie ben ik ontspannen en voel ik mij rustig.”

NICO OVER ZIJN REBALANCING SESSIES:

” Inmiddels heb ik vier Rebalancing behandelingen gehad van Sebastiaan.

Wat ik heel goed vind is zijn invoelingsvermogen, zijn geduld om door te vragen, zijn “traagheid” van masseren, waardoor mijn lichaam elke keer weer opnieuw de mogelijkheid krijgt om zich te ‘resetten’. Dit is een speciaal gevoel. Het is alsof eerst ‘barsten in de spierspanning’ ontstaan, waarna de spier en het lichaam zich ontspannen.

Ook zijn manier van doorvragen over de pijn en wat die pijn nu eigenlijk betekent is goed. Dit ervaar ik als hartstikke zorgzaamen dit doorvragen is gelijkertijd één van de belangrijkste kenmerken van de Rebalancing massage voor mij.

Op deze manier is Rebalancing een methode, die me bewust maakte om heel zorgzaam te zijn voor mijn lichaam. Mijn lichaam reageert hier heel positief op, kortom…heerlijk… ”

CHANESA OVER HAAR ZELFONDERZOEK SESSIES:

” De sessies bij jou heb ik als heel fijn ervaren met nu een andere blik op het leven.

De eerste sessie vond ik een beetje eng. Dit doordat er gevoelens en herinneringen naar boven kwamen, die ik ver had weggestopt. Maar nadat jij me in de sessie hebt geleerd deze toe te laten, hoe hiermee om te gaan, toch stevig op me voeten te blijven staan en ik het ook daadwerkelijk heb gedaan ervaar ik het nu allemaal anders. Die bewuste avond heb ik ook voor het eerst in tijden heerlijk geslapen.

In de tweede sessie ging het veel soepeler om terug te gaan naar al het negatieve wat ik ver weg had gestopt. Niet minder pijnlijk maar ook dat heb ik van jou geleerd dat het best oke is om pijn verdriet te hebben over de minder leuke dingen.

Tijdens het derde sessie heb ik meer geleerd over de kleine dingen die niet belangrijk in het leven lijken, te waarderen en heb daar goed mijn rust in gevonden. Natuurlijk ben ik er nog lang niet maar weet zeker dat met wat ik nu al geleerd heb en hoe ik nu in het leven sta dat als ik klaar ben ik een heel ander persoon zal zijn kwa denken en doen, en niet zal blijven hangen in het negatieve.

Geniet nu veel meer van elke dag, waardeer de kleinste dingen in mijn leven en voel me innerlijk ook een stuk gelukkiger.

Bas dit is mijn ervaring tot nu toen en ik weet zeker dat wanneer wij klaar zijn, ik de gelukkigste vrouw op aarde zal zijn. Bedankt om mij nu al een andere blik op het leven te hebben gegeven. Maak snel weer een afspraak met je.

Groetjes Chanesa ”

SOPHIE OVER HAAR REBALANCING SESSIE:

” Het was een fijne en sterke ervaring tijdens de “rebalancing” sessie vorige zondag in Leiden.
Gek hoe twee rustige en stevige handen onder een schouder zoveel doen gewaarworden: warmte, kracht, vertrouwen. Ik voelde me uitgenodigd om me over te geven, en nu en dan lukte dat. Alsof mijn batterijen terug werden opgeladen, mijn lichaam meer ruimte kreeg.

Mijn ademhaling mentaal richten op de plaats waar de handen hun werk deden, was even wennen. Ter hoogte van mijn borstkas lukte dat niet zo goed. Dat was leerrijk, en ik voel me uitgenodigd om er verder mee aan de slag te gaan. Komt dat omdat mijn hart de laatste maanden wel wat te verduren kreeg?

De heerlijke september-zonnestralen voelden als een goedkeuring, een aanmoediging door iets wat mij overstijgt.

Bedankt Sebastiaan! ”

ANNEMIEKE OVER HAAR REBALANCING SESSIES:

” Mijn lichaam bleek me veel te kunnen vertellen over wat er niet goed gaat in mijn leven. Dat vond ik een mooi gegeven: dat deze informatie er is en dat je moet leren hiernaar te luisteren.

Door de massage werden mijn onderbenen, die erg verkrampt waren, steeds meer ontspannen en tegelijkertijd kwamen hierbij allerlei emoties vrij.

Ik vond het fijn dat Sebastiaan mij regelmatig om feedback vroeg zodat ik mijn eigen tempo kon bepalen.

Na de sessie voelde ik me diep ontspannen, als na een massage maar dan ook van binnen. Ik kan het iedereen aanraden. ”

AGHEET OVER HAAR SESSIES:

” Wat kan een mens zichzelf vastzetten en gevangen houden in het emotie eten , met ‘t gevolg …..overgewicht. Sebastiaan door jouw accepterende en inspirerende werkwijze blijkt dat ik er toch iets aan kan doen!

Het was een goeie zet van mij als emotieeter en kampioen jojo… Je begeleidt mij o.a. in de gesprekken op een vasthoudende toch luchtige manier, zodat ik naar mijn emotieeten kan kijken. Door de handvatten die je aanreikt kan ik echt kiezen daar wat aan te doen. Zodoende ben ik een beter en gezonder eetpatroon gaan ontwikkelen. Dankjewel!!!!! Agheet ”

SAJAD OVER ZIJN BEWUSTZIJNSREIS:

” Hello Light Seekers,

Few months ago I received a calling from Mother Mushrooms. I searched for multiple ways on how to take it. Eventually after researching I contacted Sebastiaan and we agreed on a date and time. Sebastiaan is very kind, centered and helpful. Which made my experience super beneficial and added value to my life.

The Ceremony started with a guided meditation led by Sebastiaan until slowly the magic truffles started to kick in. Sebastiaan was there all the time and was available whenever I needed anything and he was always centered.

My experience was profound. I was vibrating at an un-earthly dimension which allowed me to receive the answers I was seeking for quiet simply and in a beautiful manner. I felt that when I received the answer to my question, I was sharing it with Sebastiaan as if it was my soul talking, not me. Even when I wrote it down, it felt like my soul was writing it, not my physical body.

I appreciate the experience and appreciate Sebastiaan’s efforts. I highly recommend you to have a session with Sebastiaan, hopefully I can do it again with him in the future ?

Sajad ”

Marco – Germany

“This was a Very Special night. A night that I never forget. The magic and Mystic from this plant has offers me His wonderful world of clarity which has given me a basis to solve my mental problems. Also the body pain was Very small ever since this wonderful night. Thanks to my Tripsitter Sebastiaan who filled the spiritual atmosphere with his calm energy and his care. Thank you for this gift from mother nature. Thank you for this opportunity Sebastiaan.”

KENT OVER ZIJN BEWUSTZIJNSREIS:

“Let me start out by saying I am possibly the least likely psychonaut ever. Despite being a conscientious objector to the War on Drugs, I had lived 61 years without using any recreational drug other than alcohol, and had not been intoxicated in about 30 years. I happened upon a YouTube video of controversial University of Toronto psychology professor Jordan Peterson talking about the promising research on psilocybin in treating depression. Having a history of melancholia, I read many books on the subject of psychedelics before deciding psilocybin was worth a try. I had managed to get some magic mushrooms in India a few months before, but even the 4 g of dried mushrooms I had was not enough to get a reaction from me. I resolved to find a guide for what was likely to be a life-changing experience and Holland seemed to be the logical place to find that guide.

I found Sebastiaan through the website and made my plans to go to Amsterdam to take two trips on psilocybin truffles while there. My hopes were to let go of the sadness and find purpose in life as a result – not much to ask, huh?

For the first trip, Sebastiaan showed up promptly at the scheduled time. Despite all my research, the prospect of a “bad” trip weighed heavily on my mind. It was good to know that Sebastiaan would be there to assure me that reality was still there in the event of a very dark experience. He even brought lemons to add to the truffles to make them more palatable. He was willing to talk as long as I liked before the trip to resolve any issues and set me at ease. He informed me about the effects of the magic truffles and warned me that there is a risk that the trip would be unpleasant.

Sure enough, it took a “heroic” dose of truffles to get the desired reaction. Sebastiaan was there to make sure I got enough and put on some ethereal music that was perfect for the setting. After maybe an hour, I finally realized something was happening when I was hearing the music in more detail than I had ever heard music before. It was as if I was hearing every note in slow motion. Then I felt the urge to laugh, and that urge lasted for several hours. I mostly kept my eyes closed to focus on the music and just enjoy the euphoria, but it was good to open my eyes every now and then to see that Sebastiaan was sitting beside the bed unfazed by my laughing for hours. I had no concept of time, and asked Sebastiaan what time it was. I realized that the scheduled time was over, and kept urging him to leave because I was coming down and knew I would be ok. Instead, he stuck around to talk to me once I stopped laughing long enough to form a coherent sentence.

While the first trip was certainly enjoyable, and I cannot help but smile when I think about laughing like a fool for hours, I felt that the second trip would be deeper. Sebastiaan assured me there were no guarantees of what the second trip would be like. I made a comment that I would probably be crying for hours instead on the second trip. Thomas Szasz claimed that much of the effect of drugs is self-fulfilling prophecy, and my second trip convinced me he was right. The dose, while still heroic, was a little less than the first. While I did not have the same experience as in the first trip of being so aware of the individual notes of the music, the music Sebastiaan chose set the mood perfectly. I spent much of five hours sobbing just as I had speculated. They say that the “bad” trips usually turn out to be helpful, and that was definitely the case with my second trip. I felt that the tears were a lifetime of sadness leaving my body and I could put all those negative thoughts in the past rather than assuming that they were a permanent part of me. I only wish I had words adequate to describe the experience.

Again, it was comforting to open my eyes and see Sebastiaan calmly sitting beside the bed. The second trip was even longer than the first, but Sebastiaan again stuck around like a trooper longer than scheduled. Again, he was willing to take whatever time was necessary for me to talk about the trip and was in no hurry to leave despite my repeatedly telling him I knew he had a life outside of work and should go.

I wish I had tried psilocybin 40 years ago, but Sebastiaan would have only been three years old then. Even if he were that precocious, I am pretty sure Holland had strict child labor laws in the 1970s. But, seriously, I could not have asked for a better guide than Sebastiaan for my first two psychedelic trips. If you have suffered from melancholia as much as I have, I would urge you to take a chance with psilocybin truffles. After my life-changing experiences with it, I now refer to psilocybin as “truth”, and Sebastiaan is a great dispenser of truth. The experience can be scary, so why not bring along an experienced guide to keep you safe and secure? My expectations of the experience were exceptionally high, but Sebastiaan still managed to ensure that the trips exceeded those expectations.

Thanks again, Sebastiaan. This has, indeed, been a life-changing experience for me, and you were a huge factor in that.

Kent”