Zelfonderzoek Begeleiding

Net als bij Rebalancing gaat het bij Zelfonderzoek over het observeren van het lichaam en het ruimte geven aan wat zich hier afspeelt. In het lichaam vinden de emoties plaats, gevoelens, lichaamssensaties en zintuiglijke waarnemingen. Via een geleide meditatie op de stoel, nodig ik je uit je aandacht naar je lichaam te brengen, zonder oordeel te observeren wat zich daar manifesteert en los te laten wat je weerhoudt authentiek en gelukkig te zijn..

De energie die je eerder gebruikte om de pijnlijke stukken op afstand te houden, stroomt nu weer en is beschikbaar gekomen voor jou om naar willekeur in te zetten. Dit is vrijheid, dit is verlichting van leven! Je frequentie gaat omhoog, je gaat je vrolijker en energieker voelen, je krijgt meer zin in het leven en je kunt steeds meer ontspannen met wie je bent.

Dit is het begin van een prachtige transformatie naar onbezorgd, ontspannen en fijn leven!

Sessies

De sessies kunnen fysiek in dezelfde ruimte plaatsvinden, maar ook via Skype.

De sessie begint met het bespreken van de tijd tussen de vorige en deze sessie. Ik geef ook opdrachten mee. We bespreken de opdrachten, de ontwikkeling ten aanzien van de thema’s en de voortgang. Vervolgens doen we onze ogen dicht en begeleid ik je tijdens een body scan, een geleide meditatie door het lichaam heen. Vervolgens gaan we met de thema’s aan de slag, zoals hierboven toegelicht. Het kan ook zijn dat er geen concrete thema’s zijn en dat we aan de slag gaan met de blokkades, die we tijdens de body scan zijn tegengekomen.

Aan het einde van de sessie voelen de meeste mensen zich lichter, meer ontspannen en voelen dat er zaken zijn opgeruimd. Tot slot geef ik je toepasselijke opdrachten mee om de nieuwe inzichten en de lichte staat van zijn te verankeren in het dagelijks leven. De tijd tussen de sessies is wat dat betreft het belangrijkste, omdat in deze tijd nieuwe constructieve gewoonten worden gecreëerd, die duurzame verandering bewerkstelligen.

Tarieven

Een Zelfonderzoeksessie is één uur en kost 80 euro.

Sessies kunnen plaatsvinden bij jou thuis, via Skype of in de praktijk. Indien je thuis sessies wilt ontvangen, dan komt hier 50 cent per gereden kilometer (vanaf postcode 2266HK) bij. Belangrijk voor een sessie thuis is dat er voldoende ruimte is en we niet gestoord kunnen worden tijdens de sessie.

Vijf procent wordt gedoneerd aan stichting Free a Girl. Free a Girl streeft een wereld na zonder commerciële seksuele exploitatie van kinderen, door slachtoffers directe hulp te bieden en straffeloosheid aan te pakken: www.FreeaGirl.com

Als je een nieuwe cliënt aanbrengt, ontvang je zelf kosteloos een Zelfonderzoeksessie.

Testimonial

CHANESA OVER HAAR ZELFONDERZOEK SESSIES:

” De sessies bij jou heb ik als heel fijn ervaren met nu een andere blik op het leven.

De eerste sessie vond ik een beetje eng. Dit doordat er gevoelens en herinneringen naar boven kwamen, die ik ver had weggestopt. Maar nadat jij me in de sessie hebt geleerd deze toe te laten, hoe hiermee om te gaan, toch stevig op me voeten te blijven staan en ik het ook daadwerkelijk heb gedaan ervaar ik het nu allemaal anders. Die bewuste avond heb ik ook voor het eerst in tijden heerlijk geslapen.

In de tweede sessie ging het veel soepeler om terug te gaan naar al het negatieve wat ik ver weg had gestopt. Niet minder pijnlijk maar ook dat heb ik van jou geleerd dat het best oke is om pijn verdriet te hebben over de minder leuke dingen.

Tijdens het derde sessie heb ik meer geleerd over de kleine dingen die niet belangrijk in het leven lijken, te waarderen en heb daar goed mijn rust in gevonden. Natuurlijk ben ik er nog lang niet maar weet zeker dat met wat ik nu al geleerd heb en hoe ik nu in het leven sta dat als ik klaar ben ik een heel ander persoon zal zijn kwa denken en doen, en niet zal blijven hangen in het negatieve.

Geniet nu veel meer van elke dag, waardeer de kleinste dingen in mijn leven en voel me innerlijk ook een stuk gelukkiger.

Sebastiaan, dit is mijn ervaring tot nu toen en ik weet zeker dat wanneer wij klaar zijn, ik de gelukkigste vrouw op aarde zal zijn. Bedankt om mij nu al een andere blik op het leven te hebben gegeven. Maak snel weer een afspraak met je.

Groetjes Chanesa ”